Duijnisveld Kasconstructies

Duijnisveld Kasconstructies is een bekende naam in de internationale glastuinbouw. De ervaring van tientallen jaren is het fundament voor de ontwikkeling van steeds weer nieuwe producten en de perfectionering van bestaande. Hier kunt u alvast nader met ons kennismaken.

Een leverancier van staalconstructies op maat

Als ergens de ontwikkelingen snel zijn gegaan, is het wel in de glastuinbouw. Technische en technologische innovaties volgen elkaar in sneltreinvaart op. Daardoor is ook de kas van gisteren onvergelijkbaar met die van vandaag.

meer info

Van 1921 naar nu

Het is 1918. Grootschalige glastuinbouw bestaat nog niet in het Westland. De eerste innovatieve kwekers experimenteren met het telen van groenten en fruit in houten serres en onder ‘plat glas’.

meer info

Hoe we werken - de filosofie van Duijnisveld

Duijnisveld is een bedrijf dat bijna een eeuw ervaring combineert met een vooruitstrevende aanpak in bedrijfsvoering. Sleutelwoorden in onze aanpak zijn kwaliteit, continuïteit en het aangaan van duurzame relaties.

meer info

Een gestroomlijnd proces van ontwerp tot plaatsing

Een stalen kasconstructie afleveren is een proces dat over een aantal schijven loopt. De weg van staal als basismateriaal tot high-tech constructie blijft bij Duijnisveld Kasconstructies voor 100% in eigen huis.

meer info

Aangesloten bij

Duijnisveld Kasconstructies is aangesloten bij de volgende organisaties: AVAG, Koninklijke Metaalunie, Kiwa, SBB & Hortivation.

meer info

Sponsoring

Duijnisveld Kasconstructies staat midden in de samenleving en is onder andere sponsor van;

meer info